Welkom

op de website van ReadMyLips Lipcare

ReadMyLips B.V. is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in de productie van tailor made lippenbalsems in alle soorten en maten.
Een lippenbalsem kan heel goed worden gebruikt als relatiegeschenk, giveaway, als cadeauartikel bij aankoop van een product of dienst, als attention grabber bij beurzen, meegepakt bij mailings, als aandenken aan een huwelijk/bruiloft, als souvenir, als visitekaartje, ter introductie van een product met een nieuwe smaak, etc. etc.

Lippenbalsems zijn erg populair bij de jeugd maar worden niettemin gebruikt onder een brede laag van de bevolking. Vanzelfsprekend worden ze vaker gebruikt in situaties waarbij de lippen door de zon blootstaan aan een grote dosis UV stralen zoals tijdens wintersport of zomervakantie.

Onze lippenbalsems beschikken standaard over een beschermingsfactor 20 (spf 20), zijn gemaakt van kwalitatieve grondstoffen en zijn dermatologisch getest. Naast standaard lippenbalsems leveren wij ook een gloss of pearl and shine versie of een standaard kersensmaak ook wel cherry genaamd. Op verzoek zijn speciale smaken of kleuren van de balsems te leveren indien gewenst. De lippenbalsems worden geleverd als standaard lipstick model, in een clic clac® box of in een potje.

Wij beschikken over een standaard assortiment met daarin ca.20 basiskleuren zoals te zien op pagina 8-9 van de internetbrochure. Al vanaf 2000 stuks is het mogelijk uw lippenbalsem geheel of deels in uw eigen PMS kleur te bestellen. Vanaf 5000 stuks leveren wij ook spciale smaken of kleuren van de balsem zelf.

Werkwijze

U bevindt zich nu in onze mini HTML site. Onze hoofdsite is een Flash site. Hieronder ziet u een schermafdruk uit onze hoofdsite.

Op onze hoofdsite kunt u een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is met onze lippenbalsems. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Bent u serieus geïnteresseerd dan verzoeken wij u het contactformulier op pag. 13 in te vullen met daarin uw specifieke vragen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Wilt u een voorbeeld ontvangen met uw logo dan verzoeken wij u dit logo separaat te mailen naar welcome@readmylips.nl . Onze voorkeur gaat uit naar logo’s in zogenaamde vectorfiles(bijv eps). Vanzelfsprekend kunnen wij ook andere formaten als jpg, bmp, psd etc verwerken mits hiervan de resolutie voldoende is.

Hierna maken wij een ontwerpvoorstel welke wij u per e-mail zullen toesturen. Wilt u liever een fysiek proefmonster ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. Bij bestellingen ontvangt u altijd vooraf een ontwerpvoorstel per e-mail ter goedkeuring. Hierop kunt u nog allerlei wijzigingen doorvoeren totdat het ontwerp naar tevredenheid is.

Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij het model in productie nemen. Vanaf dit moment gaat de opgegeven levertijd gelden. Onze standaard levertijd na goedkeuring van het ontwerp bedraagt ca. 4 weken.

Vertel verder

Spreekt ons product u aan en wilt u een kennis op de hoogte brengen vul dan het formulier in op pagina 14. Uw kennis ontvangt dan een originele boodschap in de vorm van een e-mail met uw boodschap afgebeeld in een lippenbalsem.

De meest originele boodschappen belonen wij met een ReadMyLips lippenbalsem.